Accomodatie

De “Lelie van Sharon” bestaat uit het zij- en achterste gedeelte van onze woonboerderij  met veel privacy. Op het grasveld is er gelegenheid tot buitenspel zoals volleyballen etc. Verder is er een trampoline een glijbaantje en zandbak. Momenteel werken we aan het realiseren van een speelhonk met o.a. sjoelen en andere spellen. Ook is er een kleine bibliotheek aanwezig waar u tegen een geringe vergoeding een boek, spel of dvd kunt lenen.

In onze sfeervolle accommodatie kunnen wij u bieden:

Op de begane grond:

De Voorziening: Is een gemeenschappelijke ruimte en als deze niet voor andere doeleinden wordt gebruikt bieden wij al onze gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van deze zich op de begane grond gelegen grote en gezellig ingerichte huiskamer/keuken, met o.a. tv- dvd, zithoek, eethoek, kookgelegenheid, magnetron, koel- en diepvriescombinatie en vaatwasmachine.

Deze ruimte is op afspraak  ook geschikt voor een bijeenkomst, vergadering of lunch.

De Morgenster: Een appartement voor 2-3 personen met een eigen entree, zit/slaapkamer met zithoek en tv. keuken, toilet en douche. Senseo/koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, elektrische kookplaat en koel/diepvries combinatie aanwezig.

De Poort: Hier bevinden zich een toilet en een toilet/douche ruimte geschikt voor rolstoel gebruikers. Een keukenbar met Senseo, magnetron en waterkoker.

Hier bevinden zich ook twee gastenkamers: De Fontein en De Bron.

De Fontein: Dit is een tweepersoons kamer met tv, toilet en douche.

De Bron: Dit is een tweepersoons kamer met hoog/laag bedden, tv, badkamer met bad, douche en toilet. Ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Mogelijkheid tot bijzetten van een kinderledikantje.

Op de etage: Bevinden zich twee kamers voor meerdere personen met gezamenlijk gebruik van douche en toilet.

De Hoeksteen Een familie kamer met tv, wastafel met koud/warm stromend water, geschikt voor twee tot 5 personen. Mogelijkheid tot bijzetten van kinderledikantje.

De Rots: Een tweepersoons kamer met tv, wastafel met koud/ warm stromend water.

De Ark: Een kamer ook op de eerste etage met een aparte opgang geschikt voor vier tot vijf personen met tv, wastafel met koud/warm stromend  water. Toilet en douche voor deze kamer bevinden zich beneden onder aan de trap.

In de gehele accommodatie gratis draadloos internet.

Kamperen op camping De Tamarisk

Wij bieden de gelegenheid tot kamperen op het terrein achter de boerderij

De Tamarisk is een SVR camping en: biedt plaats aan een beperkt aantal caravans of tenten.

Aanwezig: Mooie ruime plaatsen met elektriciteit.

Toiletgebouw:  De Oase is een unit met koud/warm stromend water. Afwasplaats, toiletten en douches.

In overleg bestaat ook de mogelijkheid om de gehele of een gedeelte van de accommodatie te huren.

(Zeer geschikt voor familieweekenden)