Over ons

“zie, Ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemd het- heb je het nog niet gemerkt? Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis”  Jesaja 43:19

Waarom  wij  hebben gekozen voor de naam “Lelie van Sharon”.

Deze naam hebben we ontleend aan de lelie van Sharon uit het boek Hooglied uit de Bijbel.

In Hooglied noemt de bruid zich een “lelie der dalen”.  Midden in de woestijn mag ze stralen en vrucht dragen omdat ze zich geliefd weet door haar bruidegom. Sharon betekent vruchtbaarheid.

De lelie is een beeld van reinheid en schoonheid. Het is een nobele plant uit het Oosten en groeit tot aanzienlijke hoogte, maar heeft een zwakke stengel. Ook wij zijn soms zwak in onszelf maar mogen daarin juist sterk zijn in Hem die ons ondersteunt. De bruidegom waarmee Jezus wordt bedoeld.

Wij vinden dit een prachtig beeld dat past bij onze doelstelling. We willen zijn als een plaats waar mensen even kunnen bijtanken en genieten van de mooie natuur.

Midden in de woestijn van het leven durven beseffen dat het mogelijk is om zelfs in  de diepe dalen waarin we ons soms kunnen bevinden te mogen groeien en er niet alleen voor hoeven te staan. Omdat we ons geliefd mogen weten.

We willen op deze manier graag een steentje bijdragen om  tot zegen zijn voor onze medemensen.

Familie Luinstra